/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
autó-motor-tuning show, carstyling, hungexpo, tuning show

MÁRC 30. - ÁPR. 1.

Nemzetközi Autó-Motor-Tuning Show a Hungexpón!

időpont:2012. március 13. 17:36

szerző:Autoblog

címkék:

2012. március 30. és április 1. között, Budapesten közös szervezésben rendezik meg a hetedik életévébe lépett Carstyling.hu Tuning Show-t, valamint hazánk legnagyobb motoros rendezvényét, a Budapest Motorfesztivált.

carstyling, gymkhana, tuning show

OTT VOLTUNK

Carstyling Tuning Show 2011 – beszámoló

időpont:2011. április 08. 14:28

szerző:Autoblog

címkék:

Le a kalappal a Carstyling csapata előtt, hogy idén, a legmélyebb válságban is össze tudtak hozni egy ilyen látványos, izgalmas és színvonalas rendezvényt Budapesten. Három nap alatt több mint 1000 tuningolt autó gyűlt össze.

carstyling, csajok, tuning show

CSAJOK

Szépségek a Carstyling Tuning Showról

időpont:2011. április 02. 16:01

szerző:Autoblog

címkék:

Idei beszámolónkat kevés szöveggel és sok fotóval indítjuk. Bevett szokás szerint a hölgyeké az elsőbbség, úgyhogy csokorba szedtük az idei Carstyling Tuning Show legszebb és legszexisebb lányait.

carstyling, golf, tuning show

HÖLGY NYERTE

Átadták a tuning nyeremény-Golfot

időpont:2010. április 07. 21:58

szerző:Autoblog

címkék:

Az idei, sorban az ötödik Carstyling Tuning Show három kiállítási napja alatt átalakult 5-ös Golfot egy fehérgyarmati 19 éves hölgy, Szűcs Ágnes nyerte meg. A Fáy utcai Volkswagen szalonban átadott Golf 1,6 FSI enyhén szólva nem emlékeztet egykori önmagára.

carstyling, tuning show

A LEGNAGYOBB

Tuning Show 2010 – megérte kimenni!

időpont:2010. március 26. 17:34

szerző:Autoblog

címkék:

Lezajlott az ötödik hazai Carstyling Tuning Show, amely nemcsak teljesítette, hanem picit túl is szárnyalta a szervezők várakozásait. Ugyanakkor a látogatók is elégedetten távozhattak a nap végén, a belépőjegy árát élmények formájában bőven visszakapták.

carstyling, tuning show

LÁTNIVALÓK

Csajok a Tuning Show-ról

időpont:2010. március 22. 22:23

szerző:Autoblog

címkék:

A szezonnyitó tuningkiállítás első galériája a hölgyekről szól, akik nélkül bizony egy autóshow sem lenne igazán "hiteles". A Tuning Show szervezői és kiállítói most is mindent megtettek azért, hogy ne csak az autók miatt kattogjanak a fényképezőgépek.

carstyling, hungexpo, tuning show

NEGYEDIK VOLT

Carstyling Tuning Show képekben

időpont:2009. április 17. 13:47

szerző:Autoblog

címkék:

Idén negyedik alkalommal rendezték meg a Carstyling Tuning Show-t, a Hungexpo területén. A rendezvény színvonalban felülmúlta a tavalyit, ugyanis 90 százalékban vadonatúj autókkal lehetett találkozni. 150 kép a galériában!