/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
amts, automobil és tuning show, csajok, tuning show

hölgykoszorú

Csajok az Automobil és Tuning Show-ról

időpont:2018. április 03. 13:20

szerző:Autoblog

címkék:

Pótoljuk a hiányt, közzéteszünk egy galériát az idei Automobil és Tuning Show-n felvonult hoszteszekről, akik nélkül ez a kiállítás sem lett volna olyan izgalmas.

csajok, genf, genfi autószalon

SZÉPSÉGEK

A Genfi Autószalon legszebb hölgyei

időpont:2012. március 09. 12:16

szerző:Autoblog

címkék:

Évente hagyományosan csajos galériával indítjuk az Autóblog genfi cikksorozatát, s idén sincs ez másként. Igazi gyöngyszemeket lehetett felfedezni a standokon, s természetesen most is az olasz márkák hoszteszei vitték a prímet. Kellemes nézelődést!

carstyling, csajok, tuning show

CSAJOK

Szépségek a Carstyling Tuning Showról

időpont:2011. április 02. 16:01

szerző:Autoblog

címkék:

Idei beszámolónkat kevés szöveggel és sok fotóval indítjuk. Bevett szokás szerint a hölgyeké az elsőbbség, úgyhogy csokorba szedtük az idei Carstyling Tuning Show legszebb és legszexisebb lányait.

csajok, párizs

CSAJOK PÁRIZSBÓL

Ó, ti párizsi lányok!

időpont:2008. október 06. 10:46

szerző:Autoblog

címkék:

Az újságírók alapvetően pár dolog miatt vonulnak csoportosan évente több alkalommal a nemzetközi autókiállításokra. Fontossági sorrendet nélkülözve ezek a következők: sajtóanyagok, ingyen kaja, repiajándékok, ajándék húzható táska (ezért még verekednek is néha) no és persze a lányok.

csajok, genf

SZÉPSÉGEK

Újabb csajos szupergaléria Genfből

időpont:2008. március 06. 12:31

szerző:Autoblog

címkék:

Olvasóink már azt hihetik, hogy mi nem is az autókért, hanem a lányokért járunk ki autókiállításokra. Nos, elsősorban az autók miatt, de szép lányok nélkül nem lenne csődület a standoknál. Ezúttal a korábbinál több válogatott szépség pózolt az autócsodáknál, ezért muszáj volt még egy galériát összeállítani belőlük. Íme.

csajok, genf

A FELHOZATAL

Csajos szupergaléria a Genfi Autószalonról

időpont:2008. március 06. 08:31

szerző:Autoblog

címkék:

Az újságírók elhagyták Genfet, a csajok és az autók viszont természetesen maradtak. Nem kicsi összeállítás a svájci felhozatalról.

csajok, melbourne

GALÉRIA

Csajok Melbourne-ből

időpont:2008. március 03. 10:31

szerző:Autoblog

címkék:

Nincsen autószalon csajok nélkül. A melbourne-i kiállításra is jutott belőlük jópár, íme egy kis ízelítő. A felhozatal - szerintem - erős közepes.