/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Tuningolt villanyfurgon az ABT-től

2020. június 01. 18:45   |   Autoblog
címkék:  

Júniusban indul az elektromos hajtású Volkswagen Transporter 6.1 értékesítése. Az autók elektromossá átépítését a Volkswagen Haszonjárművek hivatalos partnere, az ABT e-Line végzi. Az e-Transporter áru- és személyszállító verzióban is megvásárolható lesz, akár az ABT saját aerodinamikai szettjével felvértezve.

Az ABT e-Transporter 6.1 villanymotorja 83 kW teljesítményű (113 LE), forgatónyomatéka pedig 200 Nm. Kiviteltől függően az elérhető maximális sebesség 90, vagy 120 km/óra, a hatótávolság pedig 105 és 138 kilométer között van (WLTP). A 333 kg súlyú akkumulátor kapacitása 37,3 kWh. 7,2 kW-os váltóáramú fali töltőről körülbelül 5 és fél óra alatt tölthető fel. 50 kW-os gyorstöltővel a folyamat lényegesen kevesebb ideig, mindössze 45 percig tart.

Az ABT e-Transporter 6,7 köbméternyi árut képes szállítani, kombi vagy caravelle kivitelben pedig akár kilenc személy fuvarozására is képes. Áruszállítóként 977 kilogramm a terhelhetősége, személyszállítóként 1096 kilogramm. Fékezett utánfutót is vontathat, másfél tonnáig.

Mivel az ABT számára a Volkswagen busz mindig is több volt egy szimpla haszonjárműnél, felöltöztethető külső aerodinamikai csomaggal is. Az átfogó készletben megtalálható az első spoilertoldat, az egyedi hűtőrács, az oldalsó küszöbbetétek, a hátsó szárny és a hátsó szoknya. Természetesen esztétikus könnyűfém felnik is kaphatók a modellhez, akár 20 colos méretben is. Az ABT Sport GR különösen jól mutat a furgon alatt, matt vagy fényes fekete fényezéssel.

Az ABT e-Transporter már megvásárolható bizonyos Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedésekben és az ABT e-Line partnereken keresztül.

Kizárólag hosszú tengelytávval kapható, bal- vagy jobbkormányos verzióban. A nettó listaár 44 900 eurótól indul (furgon), a kombi 49 623, a caravelle pedig  56 475 eurótól szerezhető be. A villanyfurgon emellett lízingelhető is, havi 459 eurótól.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/