/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Brutális Golf GTI az Oettingertől

2018. május 09. 18:20   |   Autoblog
címkék:  

A Volkswagenek legrégebbi nemesítője, az Oettinger a GTI-rajongók legnagyobb éves ünnepére, a wörthi-tavi GTI-Találkozóra igazi meglepetéssel készült. A túra-versenyautó mintájára megépítette az utcai Golf TCR kivitelt, amely brutális megjelenésével és 360 lóerősre húzott motorjával tesz mély benyomást.

Az Oettinger által kifejlesztett aerodinamikai csomag a túra-versenyautó megjelenését ülteti rá bármely 2013 és 2018 között gyártott Golf GTI vagy Golf R modellre. A készlet több mint 8 centiméterrel növeli meg a jármű szélességét. Egyedi lökhárítókat, kerékjárati íveket és küszöböket tartalmaz, amelyek elképesztően ütőssé teszik a Golf kiállását. Motorsportos ihletésű elem az első kötény állítható splittere, a funkcionális szellőzőkkel ellátott motorháztető, a hátsó tetőlégterelő, valamint a hátsó diffúzor, melynek két oldalán tűnnek elő a kipufogóvégek.

Az Oettinger TCR Germany Street Nr. #001, azaz az első elkészült példány 20 colos fehérre festett felniken és 275/25 méretű abroncsokon gurul, amelyek mögött nagyteljesítményű fékrendszer bújik meg. Az első belső hűtésű tárcsák mérete 380 x 32 mm.

A 2 literes TSI motor a bemutatóautóban 360 lóerőt és 470 Nm nyomatékot ad le, amellyel a gép 5 másodperc alatt sprintel százra és 274 km/órás végsebességet tud elérni, de kérésre az Oettinger még nagyobb ménest terel a motorháztető alá. 450 vagy még több lóerő sem akadály – három éve az Oettinger már bemutatott egy 500 lovas GTI modellt.

A Volkswagen Golf TCR versenyautó szellemét idéző Oettinger TCR Germany Street már megrendelhető, kész jármű vagy felszerelhető karosszériakészlet formájában. A vásárlással a tulajdonos egy TCR futamra is bebocsájtást nyer, a Team Engstler Motorsport vendégeként.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/