Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Akkor is nyár van! – videó

2018. január 07. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Vannak elvetemült kabriósok, akik képesek a leghidegebb időben is nyitott tetővel élvezni a szabadságot, amit még egy kis havazás sem gátolhat meg. Egy Mercedes SL vezetőjét az amerikai Rhode Islanden kapták lencsevégre, ahogy semmivel sem törődve autózott.

Amerika időjárása a feje tetején áll. Sosem látott hidegek és különféle viharok tombolnak szinte országszerte. Mégis akadnak, akiket semmi sem tántorít el mindennapos bevett szokásaik végzésében.

Ilyen módon fordulhatott elő, hogy a minap a Rhode Islanden található Cranstonban egy R129-es kódnevű Mercedes-Benz SL kabriót láthattak a helyiek tető nélkül a szakadó hóban kocsikázni. Ráadásul, a hirtelen jött havazásra még téligumival sem készült az autós, így vánszorogva keresztbe csúszkált a hóban, míg végre tapadó felületet talált.

Az esetre reagálók közül sokan őrültnek nevezték a tulajt, ám egyes emberek, akik állítólag ismerik, azt írták, szimplán elromlott az autó tetője, és nincs más négykerekűje. Ettől még kérhetett volna valakitől kölcsön egy közlekedésre alkalmasabb járgányt…


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.