/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Átalakuló műszerfal az új McLarenben – videó

2017. március 01. 18:50   |   Autoblog
címkék:  

Lényegi dolgokat egyelőre nem tudunk a McLaren új szuperautójáról, a 720S-ről, egyes izgalmas részletekre azonban már fény derült vele kapcsolatban. A fő műszeregysége például egyedülálló lesz, képes átalakulni és kevesebbet mutatni magából, ha a sofőr úgy akarja. Ezen a videón megnézhetjük a varázslatos átalakulást.

A McLaren 720S sztenderd műszeregysége egy informatív, sportos kinézetű képernyő, ami mutatja a kiválasztott sebességfokozatot, a fordulatszámot, a sebességet és más értékeket. Ezek az adatok pedig komfort, sport és verseny üzemmódban eltérő módon jelennek meg. Ha azonban a vezető ennél is kevesebb információra vágyik és csak az útra kíván koncentrálni, bekapcsolhatja a “vékony kijelzési módot”, amikor a pult átfordul, visszahúzódik és csak egy keskeny kijelző marad belőle. Ezen is látható a váltófokozat, a fordulatszám és a sebesség, aminél a legtöbb esetben nincs többre szükség.

Íme a csodálatos átalakulás transformerses effekt aláfestéssel:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/