/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
aston martin, batmobile, bogár, charger, delorean, ferrari, halálos iramban, impreza wrx, james bond, mini cooper, mustang, shelby, shelby gt500, transformers

lista

A legikonikusabb filmes autók

Szubjektív lista a leghíresebb filmes autókról, amelyekből legenda és vágyott tárgy lett, s nem ritkán új szubkultúrát teremtettek. És a mai napig emlegetjük őket. Íme a kedvenc négykerekű sztárjaink.

720s, mclaren, transformers

transformers

Átalakuló műszerfal az új McLarenben – videó

időpont:2017. március 01. 18:50

szerző:Autoblog

címkék:

Lényegi dolgokat egyelőre nem tudunk a McLaren új szuperautójáról, egyes izgalmas részletekre azonban már fény derült vele kapcsolatban. A fő műszeregysége például egyedülálló lesz, képes átalakulni és kevesebbet mutatni magából, ha a sofőr úgy akarja.

barikád, transformers, űrdongó

egy álca

A nap képe: Barikád felfedi magát

időpont:2016. június 14. 10:25

szerző:Autoblog

címkék:

Újabb járművet leplezett le Michael Bay, a Transformers filmek rendezője. Ez nem más, mint az egyik Álca, Barikád. A “Büntetünk és leigázunk” szlogennel félelmet keltő Ford Mustangot ezúttal sem a jó szándék vezérli.

camaro, chevrolet camaro, transformers, űrdongó

A nap képe: Űrdongó újratöltve

időpont:2016. június 07. 08:10

szerző:Autoblog

címkék:

A Transformers franchise ötödik állomása, a „The Last Knight” forgatása megkezdődött, amely alkalomból Michael Bay rendező közösségi oldalán megosztotta Űrdongó képét. A sorozat központi figurája, Űrdongó ezúttal is egy Chevrolet Camaro, tele spoilerrel.

árverés, aukció, autobot, optimus, peterbilt, transformers

a fővezér

Optimus Prime aukcióra megy

időpont:2016. január 08. 16:45

szerző:Autoblog

címkék:

Múlt héten adtunk hírt arról, hogy a Transformers sorozat negyedik részében Űrdongót alakító 1969-es Chevrolet Camaro kalapács alá kerül, most pedig egy igazi nagyágyú, az Autobotok vezére, Optimus Prime is aukcióra megy.

árverés, aukció, camaro, chevrolet, transformers, űrdongó

űrdongó

Új gazdát keres a Transformers Camarója

időpont:2015. december 31. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Ismét figyelemreméltó autó kerül kalapács alá, elárverezik a Transformers: A kihalás kora 1967-es Chevrolet Camaróját, ami Űrdongót alakította a filmben.

transformers

transformers

Autóroncsokból épít robotokat két kínai férfi – videó

időpont:2015. március 18. 17:00

szerző:Autoblog

címkék:

Egy kínai férfi és fia már 2007 óta fabrikál kidobott autóalkatrészekből és vashulladékból Transformer robotokat. Készítettek már az eredetire megszólalásig hasonlító autobot és álca modelleket, de saját elképzeléseiket is megvalósítják. Van ennél királyabb?

optimus, taxi, transformers

optimus

Videó: a transformer taxi

időpont:2014. június 27. 15:00

szerző:Autoblog

címkék:

Ennek a három Transformers rajongónak igazán nagy meglepetésben volt része, amikor az általuk rendelt taxi helyett maga Optimus fővezér gördült be eléjük, hogy elfuvarozza őket a megadott címre. Néha egy szuperhős is vállal hagyományos munkát.

camaro, chevrolet, transformers, űrdongó

MEGJÁRTA

Videó: Űrdongó karambolozik

időpont:2010. október 14. 20:13

szerző:Autoblog

címkék:

Űrdongó karambolozott, de reméljük, hogy hamar felépül. A viccet félretéve, a Transformers harmadik részének a forgatásán történt, hogy a sárga Camaro véletlenül belehajtott egy arra tévedt rendőrautóba.

lada, transformers, videó

VAZ ÁLCA

Videó: orosz Transformers rövidfilm Lada álcával

időpont:2010. szeptember 17. 22:28

szerző:Autoblog

címkék:

Erre a Transformers rövidfilmre még maga Michael Bay is felfigyelne, annyira király. A film a mindössze 21 éves Alexander Vladimirovich Semenov produktuma, főszereplői pedig két mobiltelefon robot és egy nagyon állat Lada 2106 álca.

camaro, chevrolet, transformers, űrdongó, videó

EMBER A GÉPBEN

Videó: a hús-vér Űrdongó

időpont:2009. augusztus 25. 17:35

szerző:Autoblog

címkék:

A Transformers franchise újabb terméke ez a működő Űrdongó jelmez, amely egy mexikói Chevrolet kereskedésben tűnt fel. A fickó azt is bemutatja, hogyan képes autóvá átalakulni. Itt most szó sincs komputeres animációról. Óriási.

bumblebee, camaro, chevrolet, transformers, űrdongó

ŰRDONGÓT A GARÁZSBA

Itt a Camaro Transformers kiadása

időpont:2009. július 24. 19:16

szerző:Autoblog

címkék:

A Chevrolet-nak elege lett abból, hogy két éve folyamatosan kapja a megrendeléseket a nem létező Bumblebee (Űrdongó) Camaróra, ezért egyedi megjelenési csomagot dolgozott ki az izomautóhoz.