/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Brutális balesettel végződik az illegális utcai verseny – videó

Egy Ford Mustang és egy Mercedes-AMG A45 kardoskodott fényes nappal Szöul belvárosában nemrégiben, s a kialakult illegális verseny során 177 km/órával is száguldoztak a forgalmas utcákon, ám egyszer csak beütött a krach.

Biztos jó adrenalinbomba volt, de a felvétel végét látva nem hinnénk, hogy megérte fényes nappal a dél-koreai Szöul városában illegális utcai versenyzést tartania annak a Ford Mustang vezetőjének, aki egy Mercedes-AMG A45 ellen viaskodott helyenként 177 km/órás tempót elérve, ám egyik pillanatról a másikra a járdán találta magát, kedvencét rommá törve.

Hogy mi vezetett idáig? Egész egyszerűen a sebesség, amit a „versenytárssal” való találkozás – koccanás – tett végzetessé, ezt követően a Mustang ugyanis elkapta az út közepén kihelyezett terelőoszlopokat, majd menthetetlenül a járda felé kezdett csúszni, ahol többek között egy motort és egy fát is kiütött. A pusztítást elnézve szerencse, hogy nem járt arra gyalogos, illetve szinte csoda, hogy sérülés nélkül szálltak ki a bent ülők.

Egy biztos, drága és valószínűleg maradandó tanulság lett a felesleges kakaskodás vége.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

csaba
2018-11-02 - 12:54

0:54-nél látszik a gyalogoson hogy gyorsított felvétel.


*/