/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Előre látta a balesetet a Tesla – videó

2016. december 28. 14:10   |   Autoblog
címkék:  

A Tesla folyamatosan fejleszti modelljei önvezető rendszerét, s úgy tűnik, hogy az Autopilot mostanra nagyon magas szintet ért el. Intelligens, előrelátó, s valóban képes a sofőrt megelőzően döntést hozni, ami adott esetben egy baleset elkerüléséhez is vezethet.

A kamerákkal és radarokkal dolgozó Autopilot 8.0 ezen a belsőkamerás felvételen bizonyítja fejlett képességeit, már az autópályás karambol bekövetkezése előtt lassítani kezd, majd megállítja az autót. Jóval előbb reagál, mint a sofőr. Hangjelzéssel figyelmezteti a sofőrt a jármű előtt kialakult vészhelyzetről, majd akcióba lép, még mielőtt a karambol bekövetkezne és biztonságos távolságban megállítja az autót. Az Autopilot 8.0 legfontosabb újítása egyébként az, hogy a radar immár az elöl haladó járművek alatt is képes pásztázni, így jóval hamarabb le tudja reagálni az adódó vészhelyzeteket.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/