/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
baleset, karambol, model x, tesla

hatalmas ütés

Kettészakadt a karambolban a Tesla – videó

időpont:2020. január 24. 17:15

szerző:DG

címkék:

Nem mindennapi baleset történt hétfőn a floridai Hallandale Beach-en. Egy Nissan GT-R nagy sebességgel áthajtott a piroson és eltrafált egy Tesla Model X-et, amely ennek következtében kettészakadt. A levált karosszériarész pedig még két kocsit tört össze.

corolla, karambol, model 3, tesla, toyota, ütközés

Brutális karambolt rögzített a Tesla Model 3 kamerája – videó

időpont:2019. október 22. 19:20

szerző:DG

címkék:

Egy Tesla Model 3 hátsó kamerájának szemszögéből nézhetjük végig, hogy egy másik autó fékezés nélkül, nagy sebességgel csapódik bele hátulról. Az ütközés következtében mindkét jármű totálkárosra törik.

audi rs 3, karambol, versenypálya

vérfagyasztó borulás

Kétszázzal szállt le a pályáról az Audi – videó

időpont:2017. október 11. 11:40

szerző:DG

címkék:

Egy zárt utcai versenypálya is nagy kockázatokat rejthet, különösen, ha az ember első alkalommal autózik rajta és őrült módon nyomja a gázt. Ez a belga sofőr ripityára törte az Audi RS 3-asát, mert egyszerűen túl gyorsan hajtott és képtelen volt bevenni egy kanyart.

autópálya, autopilot, baleset, karambol, önvezető, tesla

autópilóta

Előre látta a balesetet a Tesla – videó

időpont:2016. december 28. 14:10

szerző:DG

címkék:

A Tesla folyamatosan fejleszti modelljei önvezető rendszerét, s úgy tűnik, hogy az Autopilot mostanra nagyon magas szintet ért el. Intelligens, előrelátó, s valóban képes a sofőrt megelőzően döntést hozni, ami adott esetben egy baleset elkerüléséhez is vezethet.

baleset, előzés, karambol

centiken múlott

Egy lehetetlen előzés – videó

időpont:2016. november 01. 15:00

szerző:DG

címkék:

Valahol Csehországban egy fedélzeti kamera lehetetlen előzést rögzített. Csupán centimétereken múlt, hogy nem lett hatalmas karambol a kis piros kocsi által végrehajtott előzésből. A látványtól még a szőr is feláll a hátunkon.

baleset, baleseti bejelentő, biztosító, casco, karambol

tudnivalók

Így kell kitölteni a baleseti bejelentőlapot

időpont:2016. október 31. 16:30

szerző:Demcsák Gergely

címkék:

Előfordul, hogy a legrutinosabb sofőrök is belefutnak egy közúti balesetbe. Bár a jogosítvánnyal rendelkezők több mint harmada volt már részese közúti balesetnek, meglepően kevesen vannak tisztában azzal, hogyan kell kitölteni egy baleseti bejelentőlapot.

baleset, chevrolet, chevrolet volt, karambol, volt

SEMMI TŰZ

A nap képe: brutális közúti törésteszten a Chevrolet Volt

időpont:2012. június 03. 09:40

szerző:Autoblog

címkék:

Volt egy kis fennforgás a Chevrolet Volt amerikai töréstesztjével: a kiterjesztett hatótávolságú elektromos autó egyik összetört példánya a vizsgálat után három héttel kigyulladt, ami nem tett jót a modell eladásainak.

karambol

BALESET

Megvan a világ legrosszabb sofőrje?

időpont:2012. április 19. 12:05

szerző:MTI

címkék:

Telefonpóznának ment neki autójával a semmi közepén - egy hatalmas sivatagi medencében - egy nő az Egyesült Államokban, amivel kiérdemelheti a világ egyik legrosszabb autóvezetője címet.

karambol, tél, videó

GYŐZ A TÉL

Videó: gyalog kellett volna menni!

időpont:2011. január 05. 19:13

szerző:DG

címkék:

A helyszín az amerikai Colorado Springs, Colorado állam. Az utak csúszósak és jegesek, ráadásul az utca még egy picit lejt is. Ez minden járművön kifog, nemcsak az elsőkerekes szedánokon, hanem a négykerék-hajtású SUV-kon is. Senki sem ússza meg.

baleset, karambol, kína, videó

KÍNA

Videó: könnyedén túlélni a motoros ütközést!

időpont:2010. október 23. 12:06

szerző:Autoblog

címkék:

Akár azt is hihetnénk, hogy egy kínai akciófilm részleteit látjuk az alábbi videón, ám a valóság az, hogy ez a fiatalember megmutatta, hogyan kell elegánsan leszállni a motorról egy valódi baleset után.

karambol, videó

TETÉZTE A BAJT

Videó: az elbaltázott menekülés

időpont:2010. augusztus 20. 21:00

szerző:DG

címkék:

Vannak, akik egyszerűen pocsékul vezetnek, eredendően tehetségtelenek hozzá. Nem tudni, hogy az ezen a felvételen látható, törő-zúzó, majd menekülésbe fogó egyén is ebbe a csoportba tartozik-e, mindenestre józan ésszel senki sem tesz ilyet.

baleset, indianapolis, karambol, videó

LÁBTÖRÉSSEL MEGÚSZTA

Videó: döbbenetes Indy 500 karambol

időpont:2010. június 02. 16:08

szerző:DG

címkék:

Az idei Indy 500 utolsó köre szolgáltatta a legnagyobb izgalmakat, amikor is Mike Convay autója összeért Ryan Hunter-Reay versenygépével, ami az égbe repítette Convayt. Íme a visszajátszás az Indianapolis 500 történetének egyik legelképesztőbb balesetéről.