/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kettészakadt a karambolban a Tesla – videó

2020. január 24. 17:15   |   Autoblog
címkék:  

Nem mindennapi baleset történt hétfőn a floridai Hallandale Beach-en. Egy Nissan GT-R nagy sebességgel áthajtott a piroson és eltrafált egy Tesla Model X-et, amely ennek következtében kettészakadt. A levált karosszériarész pedig még két kocsit tört össze.

Ilyet még nem láttunk: egy Tesla Model X teljes hátsó része, tehát a második sori ülések mögötti karosszériarész egy becsapódás következtében leszakadt. A Tesla sofőrje elmondása szerint nem látta a Nissant, az annyira gyorsan érkezett, csak a hatalmas ütést érzékelte. Egy lábsérüléssel megúszta, hogy a kocsija kettészakad, míg a szintén jelentősen összezúzódott Nissan férfi sofőrjét és barátnőjét kórházba kellett szállítani. Mindketten fel fognak épülni.

A karambolban egyébként még két további autó is megrongálódott, a Tesla levált hátsó része ugyanis eltalált egy Ford Mustangot, majd egy Volkswagen Golfot is. Egyébként az is kész csoda, hogy a törmelékek nem találtak el egy járókelőt sem.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/