/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
baleset, chevrolet, chevrolet volt, karambol, volt

SEMMI TŰZ

A nap képe: brutális közúti törésteszten a Chevrolet Volt

időpont:2012. június 03. 09:40

szerző:Autoblog

címkék:

Volt egy kis fennforgás a Chevrolet Volt amerikai töréstesztjével: a kiterjesztett hatótávolságú elektromos autó egyik összetört példánya a vizsgálat után három héttel kigyulladt, ami nem tett jót a modell eladásainak.

ampera, chevrolet, év autója, opel, volt

VILLANYAUTÓS SIKER

Az Opel Ampera lett az Év Autója

időpont:2012. március 09. 09:48

szerző:Autoblog

címkék:

Hétfő este Genfben hirdették ki, hogy idén az Opel Ampera és a Chevrolet Volt nyerte az Év Autója 2012 címet. A 23 országból érkező 59 tagú szakértő zsűri a kiterjesztett hatótávú elektromos autónak ítélte a díjat.

chevrolet, elektromos, new york, volt

CHEVY VOLT

Villanyhajtású rendőrautók New Yorkban

időpont:2011. július 14. 16:59

szerző:Autoblog

címkék:

Jelenleg New York városa rendelkezik a legnagyobb elektromos kormányzati autóflottával - 430 ilyen jármű rója az utcákat. A héten újabb 50 elektromos hajtású autó állt csatasorba: a New York-i Rendőrség 50 darab Chevrolet Volttal bővítette járműparkját

camaro, chevrolet, corvette, gm, spark, transformers, volt

ÚJ KARAKTEREK

A Transformers 2 jófiúi

időpont:2009. február 13. 15:45

szerző:Autoblog

címkék:

A hazai mozikba június végén érkezik meg Michael Bay szuperprodukciója, a Transformers második része, a Revenge of the Fallen, melyben újabb Autobotokkal fogunk találkozni (ők a jók). A verdák egytől egyig General Motors koncepcióautók, s annyira ütősek, hogy már csak miattuk is érdemes lesz beülni a filmre. Persze a másik nyomós érv Megan Fox... Nos, jöjjenek tehát az új karakterek: Sideswipe, Skids, Mudflap és Jolt.

chevrolet, chrysler, detroit, ford, gm, obama, volt

KILÁTÁSOK

Mi lesz a Detroiti Hármakkal?

időpont:2008. december 08. 14:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az amerikai kongresszus már a héten el akarja fogadni a demokrata párti kezdeményezést arról, hogy a három vezető amerikai autógyár, a General Motors, a Ford Motor és a Chrysler 15-17 milliárd dollár összegű szövetségi áthidaló hitelt kapjon. A demokrata vezetők reménye szerint a kialkudott összegből a GM, a Ford és a Chrysler márciusig folytathatja működését, akkor pedig az Obama-kormányzat és az új összetételű kongresszus már új mentőcsomagról dönthet. Helyzetjelentés, vélemények, kilátások az ugrás után!

chevrolet, volt

ITT A VOLT

Bemutatkozott a Chevrolet Volt

időpont:2008. szeptember 17. 13:45

szerző:Autoblog

címkék:

A General Motors, amely idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját, a gyár elkövetkező 100 évét egy teljesen új modellel, a Chevrolet Volt sorozatgyártású változatának leleplezésével kezdte meg. A villany és benzinüzemű autó 60 kilométernyi káros anyag kibocsátás mentes, benzin nélküli autózásra képes, míg a belsőégésű motort használva ezt a hatótávolságot több száz kilométeresre tudja növelni.

dual mode hibrid, e-flex, gm, hibrid, volt

A JÖVŐ ÚTJA

Ízelítő a jövő GM motorjaiból és váltóműveiből

időpont:2008. május 28. 11:31

szerző:Autoblog

címkék:

A GM Powertrain szervezet részeként a GM Powertrain Europe kisméretű dízelmotorokat, dízel vezérlőrendszereket és további kis benzines erőforrásokat, valamint kézi váltókat gyárt. Európa 7 országában, 15 üzemben, 9 000 dolgozó állítja elő - átlagosan napi 17 000-res darabszámban - a motorokat és a váltóműveket. Az összes földrészen jelen lévő GM Powertrain 17 országban piacvezető szerepet tölt be a motor- és váltógyártás területén. Több mint 48 000 alkalmazott fejleszti és szereli össze az átlagosan 33 000 váltót és 37 000 motort. Az GM márkái mellett további gyártók is ügyfeleik közé tartoznak.

e-flex, hibrid, plug-in, saturn, volt

ÚJ IDENTITÁS

A GM zöld jövőt szán a Saturnnak

időpont:2008. január 15. 18:33

szerző:Autoblog

címkék:

A GM végre új identitást adott a fiatal vásárlókat megcélzó, 1991-ben létrehozott Saturn márkának. A Saturn lett a GM zöld márkája, jelentették be, így Detroitban a látogatók máris három különböző környezetkímélő Saturn modellel ismerkedhettek meg. A legfontosabb közülük a Vue SUV plug-in változata, mely az első kereskedelmi forgalomban elérhető GM elektromos autó lesz 2010-ben, még a Chevy Volt előtt.

chevrolet, e-flex, volt

RUGALMAS HAJTÁSÚ

Készül a Chevy Volt szériaváltozata

időpont:2007. december 11. 10:31

szerző:Autoblog

címkék:

A világ legnagyobb autógyártója, a General Motors rendelkezik a világ legnagyobb gépkocsi tesztelésre létrehozott szélcsatornájával, melyet most csúcsra járatnak az elektromos Chevy Volt miatt. A mérnökök az aerodinamikai finombeállításokat végzik a belső égésű motorral kiegészített elektromos autón, mielőtt az szériagyártásba kerülne. A légellenállás egy átlagos autó esetében 20%-nyi energiát emészt fel, befolyásolva a fogyasztást. A GM szóvivője szerint a mérnökök a Volt esetében eddig 30%-ot javítottak a légellenálláson. A gyártó egy homályos fotót is közzé tett az újdonságról. A Volt európai megfelelője az idei Frankfurti Autószalonon bemutatott Opel E-Flex.

chevrolet, gm, volt

Nanofoszfát akkumulátort kap a GM villanyautója

időpont:2007. augusztus 14. 16:36

szerző:Autoblog

címkék: