/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
chevrolet, chrysler, dodge, elektromos, fiat, gm, gmc, obama, pontiac, saab, saturn

BAJBAN VANNAK

Még több pénzt kérnek az amerikai autógyártók

időpont:2009. február 18. 19:45

szerző:Autoblog

címkék:

Tegnap a GM és a Chrysler is benyújtotta átalakítási tervét a Kongresszusnak. Rick Wagoner, a General Motors elnök-vezérigazgatója bejelentette, hogy cége 47 ezer alkalmazottól válik meg és további 16,6 milliárd dolláros állami segítséget kér. A Chryslernek is további 2 milliárd dollárra lenne szüksége céljai eléréshez. A GM egy éven belül vissza szeretné nyerni profitabilitását, a Chrysler pedig ugyancsak igyekszik bebizonyítani, hogy meg tud állni a saját lábán. Mindketten alacsony fogyasztású új modellek és elektromos autók piacra dobásában látják a kiutat, a GM profiltisztítást is végrehajt, melynek a Saab, a Saturn és a Hummer is áldozatául esik.

e-flex, hibrid, plug-in, saturn, volt

ÚJ IDENTITÁS

A GM zöld jövőt szán a Saturnnak

időpont:2008. január 15. 18:33

szerző:Autoblog

címkék:

A GM végre új identitást adott a fiatal vásárlókat megcélzó, 1991-ben létrehozott Saturn márkának. A Saturn lett a GM zöld márkája, jelentették be, így Detroitban a látogatók máris három különböző környezetkímélő Saturn modellel ismerkedhettek meg. A legfontosabb közülük a Vue SUV plug-in változata, mely az első kereskedelmi forgalomban elérhető GM elektromos autó lesz 2010-ben, még a Chevy Volt előtt.

astra, gm, opel, saturn

AMERIKÁNAK

Szentgotthárdi motor a Saturn Astrákba

időpont:2007. december 07. 11:31

szerző:Autoblog

címkék:

Szentgotthárdon, a General Motors Powertrain Magyarország Kft. gyárában megkezdődött azoknak az 1,8 literes Ecotec DOHC négyhengeres motoroknak a sorozatgyártása, melyeket az Egyesült Államokban Saturn Astra márkanéven piacra kerülő autókba szerelnek majd. Folytatás a címre kattintva!