Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Forgalomban száguld 300 km/óra felett a McLaren 720S – videó

2018. július 20. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Megjáratták az angol betontorpedót a német autópályán, ahol sikerült kicsikarni belőle 325 km/órás tempót is, miközben a forgalom többi résztvevője álló objektumként haladt el az autó mellett. Ezt tudja a 720 lóerős McLaren 720S utcai körülmények között.

Temérdek korábbi gyorsulási versenyt látva nem kérdés, hogy durván fürge autó a McLaren 720S modellje, ám azt eddig nem volt lehetőségünk ellenőrizni, hogy mire képes utcai körülmények között a brit csúcsragadozó.

Most a Lets Drive csapatának és egy fejkamerának köszönhetően valós körülmények között hallhatjuk és láthatjuk munka közben a 4.0 literes duplaturbós V8-assal szerelt, 720 lóerőt és 770 Nm-t megmozgatni képes kupét. A vezető pedig nem volt rest egészen 325 km/óráig nyomni a gázt, miközben személyautók és kamionok tűntek el mellette kevesebb, mint fele akkora tempóval, mi pedig úgy érezzük közben, hogy a 720S akár 350-ig is tudna gyorsulni (hivatalosan 341 km/óra a vége).

Bár alapvetően elítélendő a közúton való ekkora mértékű gyorshajtás, a német autópályán szabad, így nem neheztelhetünk a sofőrre – no meg aztán ki ne cselekedne így egy olyan autóval, amely 2,7 másodperc alatt van százon, onnan pedig további 5,1 szekundum alatt már kétszázon?


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Videók

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!