/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ha nem indul a dízel a hidegben, elég tüzet rakni alá – videó

2019. április 13. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az izzítás egy másik, kissé radikális módját választotta egy török fuvarozó, akinek Ford Transitja nem akart beindulni a fagyos hidegben. Ő azonban nem adta fel, egyszerűen tüzet rakott a kocsi alá, így előmelegítve a motort. Nem túl biztonságos módszer, de működött.

A nagy hideg mindig is az autók ellensége volt – legyen az belsőégésű motorral szerelt vagy elektromos. A dízeleknél még a gázolaj dermedésére is figyelni kell, így igencsak bosszantó tud lenni, amikor a hideg téli reggelen az izzítást követően sem akar beröffenni a motor.

Ezen tud segíteni az állófűtés beszerelése, de akinek ez sokba kerülne, akár tüzet is rakhat autója alá. Egy török fuvarozó ugyanis így indította be Ford Transit furgonját a nyílt utcán, fényes nappal. Az esetet le is videózták, így felkerült a YouTube-ra. A veszélyes mutatvány során hatalmas füst keletkezett és a műanyag lökhárító is majdnem lángra lobbant, végül azonban feléledt a dízelmotor, mindössze néhány kartondoboz segítségével. Az pedig külön szerencse, hogy a motortérben található olajos alkatrészek közül semmi sem kapott lángra.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/