/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hatalmasat ugrat az elalvó sofőr – videó

2016. május 22. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Épp egy körforgalom előtt aludt el egy vezető és utasa Romániában, ami végül megmentette az életüket. Az oszlopnak, vagy más közlekedőnek ütközés helyett ugyanis csak a levegőbe repültek és talppal értek földet.

Bár elsőre félelmetesnek tűnik, valójában így járt a legjobban az a román sofőr és utasa, akik az éjszaka közepén aludtak el vezetés közben.

Ugyanis egy körforgalom közepe úgy megdobta őket, hogy a mozgási energia fele már a levegőbe szállás közben elveszett, majd borulás nélkül sikerült földet érniük pár méterrel arrébb.

A Braila városábna történt incidenst a térfigyelő kamerák pontosan rögzítették, így a 22 éves sofőr bármikor visszanézheti, mekkora szerencséje volt aznap este, mert ő és utasa a riadalmon kívül karcolások nélkül megúszta a kalandot. A rendőrség már nem volt ilyen elnéző a fiúval, ugyanis egy hónapra elvette a jogosítványát, illetve a város tulajdonában okozott kárért pénzbírságra is sújtotta.

Az ott lakók egyébként már többször panaszkodtak a körforgalom környezetében lévő rossz kivilágításra és útviszonyokra, bár az elalvás ellen ezek kijavítása sem ér sokat.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/