/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hihetetlen könnyedséggel tudta le a jávorszarvas-tesztet a Tesla Model 3 – videó

A gyártó kisebbik szedánja kiváló értékekkel abszolválta a spanyol km77 jávorszarvas-tesztjét, így nyugodtak lehetünk, hogy amennyiben hirtelen elénk kerülne egy akadály, száraz úton akár 83 km/órás tempó mellett is elránthatjuk a kormányt az elektromos járgánnyal.

Legutóbb az új Mazda MX-5-öt vitte szlalom- és jávorszarvas-tesztre a km77.com, most azonban egy egészen más kaliberű autón volt a sor, hogy bizonyítson.

A Tesla Model 3 gyakorlatilag egy pénztárcabarát Model S, hisz olcsóbb anyagokból, kisebb mérettel épül fel, azonban meghajtását tekintve nem kell lemondanunk sem teljesítményről, sem a megtehető kilométerekről.

De vajon mi a helyzet, ha hirtelen manőverezésről van szó? Nos, a leggyorsabb sikeres próbálkozás 83 km/óra volt, ami holtversenyben rekorder a Ford Focus-szal. Ez a tempó bőven meghaladja a mai átlagos négykerekűek képességeit, tehát nem csak az egyszerű kanyarokat, hanem a hirtelen élváltást is jól kezeli az elektromos szedán. Természetesen a szlalomozásnál is megdöbbentően stabil maradt az autó, semmilyen szinten nem csavarodott a kasztni vagy vált instabillá a futómű.

Így tehát, ha versenypályára nem is való, kanyarvadászat terén nem áll rosszul a Model 3.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/