/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Így gyalázhatjuk meg ostobaságunk miatt összetört BMW-nket – videó

2018. április 14. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy BMW M4 kabrió tulaja megpróbálta tartani az iramot egy Lamborghini Huracánnal, ám az autópályára felvezető kanyarban besokallt, és az árokban végezte. Erre jött az extra erős ragasztószalag, majd visszakerült a hátsó lökhárító a helyére.

Talán elég lett volna valami kevésbé erős, vagy szimplán nem hátul hajtó autó az M4-es BWM vezetőjének, akin most a fél internet röhög.

Történt ugyanis, hogy egy hollandiai autós találkozó végén egy Lamborghini Huracánt, majd az őt követő, szóban forgó bajor kabriót kapta lencsevégre a tömegben valaki, ahogy nem épp lassan elkezdtek távolodni. Ám mielőtt kiment volna a képből, az utolsó pillanatban lehetett látni, ahogy mustárszínű 431 lóerős járgány lesodródik az árokba.

És mint azt tudjuk, ha valamit nem lehet megjavítani szigetelőszalaggal, kalapáccsal vagy egy kis kenőanyaggal, az javíthatatlan. A következő képeken már a rögtönzött szerelésnek lehetünk szemtanúi: így került elő a fekete ragasztószalag, amivel visszatették a hátsó lökhárítót a helyére, majd, amikor azt hitték, hogy végeztek, kiderült, az első lökhárító alja is leszakadt, ezt a sérült szénszálas elem eltávolításával oldották meg, így szabaddá vált az út a pórul járt páros előtt…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/