/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Így lehet ostobasággal lenullázni egy Porsche 911 GT3 RS-t – videó

2018. május 29. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A legidegesítőbb talán az lehetett a Porsche tulajának, hogy még csak nem is ő hibázott, amikor az autópályán egy feleslegesen kekeckedő, tuningolt Proton típusú, eszetlenül száguldozó autó sodorta el.

Szinte a szívünk szakad meg, miközben nézzük az alábbi videót, melyen egy új Porsche 911 GT3 RS-t láthatunk leamortizálódni Kuala Lumpurtól nem messze Majalziában egy többsávos autópályán.

Az autóval ráadásul még csak nem is sietett vezetője, egyszerűen a mögötte szabálytalanul közlekedő Proton sofőrje rántotta el a kormányt, amikor megijedt, hogy a jobbról besoroló egyterűvel ütközik. Így viszont a 911-est sodorta el, amely a szalagkorlátnak csapódást követően még egyszer összetalálkozott a vesztét okozóval.

Sajnos az autó eleje csúnyán leamortizálódott, illetve a bal hátsó íve is sérült. Szerencsére nem történt emberi sérülés, viszont ahogy az utólag kiderült, a Proton vezetője nem rendelkezett biztosítással, sőt még jogosítvánnyal sem, így nem tudni, ki és hogyan fogja fedezni a német sportkocsi javítását.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/