/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
911 gt3 rs, autóbaleset, autós videó, porsche 911, proton, ritkaság

Nem is ő hibázott

Így lehet ostobasággal lenullázni egy Porsche 911 GT3 RS-t – videó

időpont:2018. május 29. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A legidegesítőbb talán az lehetett a Porsche tulajának, hogy még csak nem is ő hibázott, amikor az autópályán egy feleslegesen kekeckedő, tuningolt Proton típusú, eszetlenül száguldozó autó sodorta el.

ampera, city car, elektromos, hibrid, lotus, párizs, proton

CITY CAR CONCEPT

Hibrid városi kiskocsi a Lotustól!

időpont:2010. október 08. 20:50

szerző:Autoblog

címkék:

A Lotus újra szeretné elfoglalni az őt megillető helyét a Porsche és a Ferrari mellett. Párizsban már ott állt az új Esprit, az Elan, az Elite, az Elise és a négyajtós Eterne. A Lotus azonban egy városi közlekedésre szánt villany minivel is meglepett mindenkit.

proton

AUTÓZZ OLCSÓN!

Elektromos Proton jövőre?

időpont:2008. szeptember 02. 17:45

szerző:Autoblog

címkék:

Megfizethető, és az eddigi modellekhez képest erősebb elektromos autó gyártását tervezi a Detroit Electric 2009 végétől a malajziai Proton céggel együttműködésben. A Detroit Electric vezérigazgatója szerint a Proton mellett német és amerikai autógyárakkal is tárgyalnak az együttműködésről, de Albert Lam a cégeket egyelőre nem nevezte meg. Lam tájékoztatása szerint az autónak zéró lesz a széndioxid-kibocsátása, lítiumion akkumulátorral és saját fejlesztésű motorral szerelik fel. Az akkumulátort 7-8 órát kell tölteni, egy feltöltéssel 300 kilométert lehet majd megtenni, és egy akkumulátor összesen 200 ezer kilométert bír majd ki.