/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen 45 métert ugratni egy raliautóval – videó

2016. február 22. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Rali Világbajnokságon versenyző Eyvind Brynildsen kapta a neves Colin’s Crest Award díjat, miután 165 km/órás tempóval 45 méteres ugratást sikerült jegyeznie, mellyel egy méterrel haladta meg az eddigi csúcsot.

Egy Ford Fiesta RS raliautóval sikerült 45 métert ugratnia Eyvind Brynildsennek, aki ezzel új rekordot állított fel, valamint kiérdemelte a néhai Colin McRae-ről alapított díjat.

A norvég versenyző az ugratás pillanatában 165 km/órával száguldott, és végül tökéletesen landolt. Saját bevallása szerint tudatosan készült a rekordugratásra: „A tökéletesre sikerült kanyarvételek után tudtam, hogy nagy tempót sikerült összegyűjtenem. Már a futam elején eldöntöttem, ha minden a tervek szerint alakul, igyekszem majd megdönteni a rekordot. Ezek után csak nyomtam a jobb lábamat a pedálra. Semmi extra.”

A díjat először egyébként Khalid Al Qassimi kapta 2008-ban 36 méteres repülést követően, akitől Ken Block vette át a vezetést 37 méterrel 2011-ben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/