/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen érzés a 370 lóerős ABT Audi TTS volánja mögött – videó

2017. július 17. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem egy Koenigsegg Agera, de kellemes vezetési élményt kínál az ABT által kezelésbe vett győri Audi TTS, melynek 370 lóerejét hajtotta meg az AutoTopNL csapata közúton. Meg kell hagyni, szép hangokat csikart ki a 2.0 literes TFSI motorból a tuner.

Semmi felesleges duma, hisz a katalógus adatokat mindenki ismeri. Az alábbi videón csak a vezetési élményt érezhetjük a képernyőn és a hangokat hallhatjuk a hangszórón keresztül az AutoTopNL-nek köszönhetően.

A nyúzott TT egy S változat, amely gyári állapotában is 310 lóerő és 380 Nm leadására képes, ám az ABT kezelése után az értékek 370 paripára és 460 Newtonméterre módosultak, így az eredetileg 4,6 szekundumos százas sprint is 4,4-re csökkent. A módosított külső jegyek közt találjuk az első kötényt, a hátsó szárnyat, a kipufogókat, a különleges felniket, valamint az ültetett futóművet.

Miután vezetőnk a KRESZ szabályai szerint (bár nem miattuk) meggyőződik az autó hibátlan állapotáról, már indul is a móka:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/