/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ízelítő videón a Kia legnagyobb elektromos SUV-ja – videó

2023. március 01. 17:50   |   Autoblog
címkék:  

A Kia közzétette a már nagyon várt elektromos SUV, az EV9 első ízelítő-videóit. A márka SUV kínálatának élére érkező újdonság fontos szerepet tölt be a Kia fenntartható mobilitásszolgáltatóvá való átalakulásának folyamatában is.

Kia EV9 előzetes 1

A Kia EV9-ről készült, – az újdonság sziluettjét és orrának, valamint oldalának felületeit bemutató – első videók a Kia Worldwide YouTube csatornán érhetők el. Az első-hátsó világítótestek által megrajzolt jellegzetes világítási kép fontos része az EV9 határozott megjelenésének. A filmeken az EV9 egyedi és jellegzetes vonalvezetése és határozott formái is láthatók.

Az EV9 elnevezés betűpárja a Kia nomenklatúrában a tisztán elektromos hajtásra utal (Electric Vehicle), míg a 9-es szám a modell helyét mutatja a márka elektromos palettáján.

Kia EV9 előzetes 2

A Kia EV6-hoz hasonlóan az EV9 is a márka kifejezetten akkumulátoros elektromos modellek hordozására tervezett globális elektromos moduláris padlójára, az E-GMP-re épül.

Az EV9 végleges külső és belső formarészleteit március közepén hozza nyilvánosságra a Kia, az újdonság részletes adatai pedig globális bemutatójával egy időben március végén lesznek elérhetők.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/