/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kell ennél több? Lamborghini, Ferrari és Porsche versenyez egymással – videó

A szívómotoros Lamborghini Aventador SV találkozik össze az ultra ritka Ferrari 488 Pista Piloti modelljével és egy tuningolt, 992-es generációs Porsche 911 Turbo S-szel. Mit kezdenek egymással álló-, valamint repülőrajtnál és hogy állnak meg azonos tempóról?

Irigyek vagyunk a Carwow csapatára, mert mindig hihetetlen autós megmérettetéseket sikerül nekik összehozni. Legutóbb egy Red Bull F1-es autó versenyzett egy Bugatti Chiron ellen, most pedig három különleges modell talált egymásra a szokásos hármas erőmérésre, ahol az első az álló rajtos indulás negyedmérföldön, ezt követi egy rugalmassági verseny kétféle beállítás mellett, míg végül vészfékezést szimulálva, azonos sebességről kell megállni.

A nyúzásra ítélt járművek egyike a Lamborghini Aventador SV, mely a klasszikus hagyományokat követve egyetlen, középre helyezett szívómotorral veszi fel a versenyt a Ferrari külön kiérdemelhető, ezért nagyon ritka és értékes 488 Pista Piloti modelljével és egy 992-es Porsche 911 Turbo S-szel, amihez hozzácsaptak még néhány lóerőt egy nemesítés alkalmával. A számokat illetően a helyzet a következő.

– Aventador: 6.0 liter szívó V12, 750 lóerő és 690 Nm nyomaték, 7 fokozatú automataváltó, 1575 kilogramm, összkerékhajtás;

– 488 Pista: 3.9 liter duplaturbós V8, 720 paripa, 770 Nm, 7 fokozatú duplakuplungos automataváltó, 1385 kilogramm, hátsó kerékhajtás;

– 911 Turbo S: 3.8 liter duplaturbós hathengeres boxer, 800 lóerő, 950 Nm, 8 fokozatú duplakuplungos váltó, 1640 kiló, összkerékhajtás.

Elöljáróban csak annyit, hogy az egyikük 10 másodperc alatt teljesíti a negyedmérföldes sprintet, de azért a többiek sem mennek rossz időt…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/