/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Le tud-e győzni Vettel egy mentőautóval egy Ferrarit? – videó

2016. augusztus 07. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Vajon van-e annyira jó pilóta a négyszeres német F1 bajnok, hogy egy egyszerű mentőautóval legyőzze annak vezetőjét, akit viszont egy Ferrari 488 GTB volánja mögé ültettek, amelyhez hasonlót még sosem vezetett?

Alapvetően nem lenne kérdés, hogy egy 670 lóerős sportautó és egy 118 lóerős mentőautó párbajából melyik kerülne ki győztesen, ám egyáltalán nem mindegy, melyiket ki vezeti.

Például könnyen borulhat a papírforma, ha a sürgősségi betegszállító kormányát egy olyan illető veszi át, aki a világ egyik leggyorsabb autóversenyének már kétszer volt világbajnoka, míg a Ferrari 488 GTB kormányába egy ilyen szempontból gyakorlatlan vezető kapaszkodik.

Tehát ahogy már sokszor megtudhattuk, most is kiderült, nem minden az autó, a pilótán is sok minden függ, így Vettel végül 2 perc 10 másodperc alatt futott be a célba a háromtonnás monstrummal, míg ellenfele 2 perc 17 másodperc alatt ért körbe az olaszok büszkeségével.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/