/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megjáratták az egyik legvérszomjasabb Ferrarit – videó

2015. április 23. 09:12   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ilyen, ha kiszabadul a garázsból a valaha készített legnyersebb ágaskodó paripa. Az alábbi videókon látható, Edo Competition által készített Ferrari Enzo ZXX 950 paripája olyan hangerővel szabadul fel, hogy az már bántja a fület – persze jó értelemben.

Mindig lesznek olyan emberek, akik számára egy klasszikus és ritka sportautó nem elég, nekik még az ilyen példányokból is egy spéci kiadás kell. Mint például az alábbi, Edo Competition által megzabolázott Ferrari Enzo.

A ZXX kiegészítőnévvel illetett olasz vas egy elég komoly átirata eredeti önmagának. Nem csak külsejében, de motorerejét tekintve is egészen más szintet képvisel, mint egy mezei Enzo. A 950 lóerejével 395 km/órás végsebességre is képes. A ritkaságot most két videón láthatjuk, ahogy tulajdonosa rendesen meghajtja a versenypályán, és közben hallgathatjuk muzsikálni a nyersen üvöltő 12 hengert.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/