/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megtréfál mindenkit az új Porsche Panamera – videó

2018. március 18. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Akasztják a hóhért a Porsche legújabb reklámfilmjében. Egy hotel parkolójához érkező vendégeket távozáskor nem saját négykerekűjük várja, ám az egyik vendég sem az, akinek elsőre gondolták az átverést kiötlők, így ők válnak a tréfa tárgyává.

Ötletes videót töltött fel a Porsche legújabb generációs Panamera modelljének népszerűsítése céljából.

A „The Valet Prank” (parkolóinas átverés) címen napvilágot látott reklámfilmben három beépített parkolóinas (és 25 kamera) várja egy hotel bejáratához érkező vendégeket, akik rábízzák saját autójukat a mókamesterekre. Mikor visszatérnek, meglepetésre nem az várja őket, amit leadtak, hanem az új Panamera egy ingyenes tesztvezetéssel, így végül örömmel és hálálkodva, egy új élménnyel gazdagodva szállnak ki a stuttgarti négyajtósból.

Ám az egyik vendég nem épp az, akinek hiszik, ugyanis nem más, mint a hatszoros Le Mans győztes, 25 Forma-1 dobogós helyezett és 14 Párizs-Dakar résztvevő, 73 éves Jacques Bernard „Jacky” Ickx veszi el a kulcsot az inasoktól, majd egy kissé más stílusban járatja meg a Panamerát, ami láthatóan nem tetszik a mit sem sejtő csapatnak.

Végül mindenkin a megkönnyebbülés lesz úrrá, mikor kiderül, hogy csak egy dupla tréfáról van szó.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/