/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Minden eddiginél őrültebb a Halálos iramban 7 – videó

2015. február 03. 14:30   |   Autoblog
címkék:  

Új trailer jelent meg az április 3-án mozikba kerülő Halálos iramban franchise hetedik részéből, amelyben még utoljára a tragikus körülmények között elhunyt Paul Walker is szerepel. A film lélegzetelállító akciókat és fantasztikus kocsikat vonultat fel, így túltesz még a hatodik részen is. Vin Diesel autóval ugrat toronyházak között, főgonoszként pedig Jason Stathamet üdvözölhetjük.

A Halálos iramban 7. részének forgatási munkálatait még 2013-ban kezdték el, így számos jelenetet még Paul Walkerrel vettek fel, aki november végén tragikus körülmények között egy autóbalesetben életét vesztette. A stúdió ennek ellenére befejezte a filmet, Paul helyére a fivérei, Caleb és Cody „ugrottak be”, illetve néhány esetben számítógépes trükköket vetettek be. A sorozat egyik főszereplőjét, Brian O’Connert alakító Paul Walker nagyon fog hiányozni, sokak szerint így nincs is értelme folytatni a franchise-ot. A filmek azonban rengeteg pénzt hoztak a Universal stúdiónak, így akár még további három folytatást is megérhetünk.

A Halálos iramban filmek gyakorlatilag a negyedik résztől akciófilmmé avanzsáltak, elképesztően látványos kaszkadőr mutatványokkal és kőkemény harci jelenetekkel. A hetedik részben is erre számíthatunk, de természetesen a látványos körítés sem marad el. McLarenek, Ferrarik és Bugattik tűnnek fel, a Dominic Torettót alakító Vin Diesel pedig egy 3,4 millió dolláros W Motors Lykan Hypersporttal ugrat át egyik toronyházból a másikba.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/