/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
fast 9, gr supra, halálos iramban, supra, vin diesel

különleges extrával

Visszatér a Toyota Supra a Halálos iramban következő részében – videó

időpont:2021. június 19. 14:50

szerző:Autoblog

címkék:

Már nem kell sokat várni a népszerű Halálos iramban franchise következő részére, az egyszerűen csak Fast 9 névre keresztelt új epizód június 24-én debütál a magyar mozikban. Ebben a filmben ismét fontos szerep jutott egy Toyota Suprának.

halálos iramban, videó, vin diesel

Ghost Sprinter

Rolls-Royce buszt kapott Vin Diesel – videóval

időpont:2015. szeptember 13. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Az akciószínészt barátja, Tyrese Gibson ajándékozta meg utólag, júliusban elmúlt születésnapja alkalmából. Az ajándék nem más lett, mint egy kőkeményen átalakított Mercedes Sprinter, ami Rolls-Royce elemeket és gusztusos belsőt is kapott.

charger, dodge, halálos iramban, vin diesel

vin diesel autója

Vin Diesel 2000 lóerős Dodge Chargere – videó

időpont:2015. július 15. 14:50

szerző:Autoblog

címkék:

Dominic Torreto mindig is szerette, ha Chargerei sötét színűek és fenyegetőek, a Halálos Iramban hetedik részének emlékezetes zárójelenetében azonban egy ezüstszürke példányt vezet. Elsőre nem látszik rajta, de ennél durvább Chargert még nem építettek.

autós videó, halálos iramban, kaszkadőr, paul walker, videó, vin diesel

A kulisszák mögött

Tényleg kidobták a Halálos Iram 7 autóit a repülőből – videó

időpont:2015. március 14. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Magunk sem gondoltuk volna, de az autós akciófilm következő részének egyik leglátványosabb jelenetét nem számítógépekkel alkották meg, hanem igazi, ejtőernyővel felszerelt járművekkel.

furious 7, halálos iramban, paul walker, vin diesel

szédítő tempó

Halálos Iramban 7 új előzetes – videó

időpont:2015. február 08. 08:30

szerző:Autoblog

címkék:

Már kevesebb, mint két hónap van a Furious 7 premierjéig, a Universal Studios pedig közzé tett egy újabb, ezúttal három perces előzetest. Ebből egyértelműen kiderül, hogy ez lesz a Halálos Iramban franchise legakciódúsabb része.

halálos iramban, paul walker, vin diesel

furious 7

Minden eddiginél őrültebb a Halálos iramban 7 – videó

időpont:2015. február 03. 14:30

szerző:Autoblog

címkék:

Új trailer jelent meg az április 3-án mozikba kerülő Halálos iramban hetedik részéből, amelyben még utoljára a tragikus körülmények között elhunyt Paul Walker is szerepel. Vin Diesel autóval ugrat toronyházak között, főgonoszként pedig Jason Stathamet üdvözölhetjük.

fast five, halálos iramban, paul walker, videó, vin diesel

BÍRJÁK A STRAPÁT

Videó: a Fast Five legjobb verdái

időpont:2011. április 20. 14:38

szerző:Autoblog

címkék:

A Halálos Iramban sorozat ötödik részében, a Fast Five-ban is főszerepet kapnak az egyedi verdák, melyek közül hármat az Inside Line közelebbről is megismerhetett. A Fast Five „hot rod felelőse" bemutatja a járgányokat, és persze gumifüstölésre is futja.

halálos iramban, paul walker, videó, vin diesel

ELSŐ TRAILER

Halálos iramban: Ötödik sebesség előzetes

időpont:2010. december 15. 13:00

szerző:Autoblog

címkék:

Bizony, a Fast & Furious franchise ötödik részét is megértük; a Fast 5 (Halálos iramban: Ötödik sebesség) című alkotást 2011. április 29-étől vetítik a mozik. Paul Walker és Vin Diesel eredeti szerepükben térnek vissza, a zsarut most Dwayne Johnson játsza.

charger, dodge, vin diesel

DODGE CHARGER

Eladó Vin Diesel autója

időpont:2010. október 11. 20:08

szerző:Autoblog

címkék:

Az Illinois állambeli Volo Auto Museum eladásra kínálja az egyik eredeti, Vin Diesel által a tavalyi Halálos Iram című filmben vezetett 1970-es évjáratú Dodge Charger RT izomautót. A kocsit 130 ezer dollárért kínálják.

challenger, dodge, vin diesel

HALÁLOS IRAM

Dodge Challenger “Diesellel”

időpont:2009. március 25. 15:01

szerző:Autoblog

címkék:

A premier előtti vetítés igazi szenzációja maga Vin Diesel volt, aki az Eibach által felkészített narancssárga Dodge Challengerrel gurult be a helyszínre, mindenki nagy örömére. Így elsüthetjük a poént: az első német Dodge Challenger „Diesellel".

halálos iramban, paul walker, vin diesel

VISSZA AZ ALAPOKHOZ

Videó: Fast & Furious 4 trailer!

időpont:2008. augusztus 26. 13:47

szerző:Autoblog

címkék:

Az első részt legalább háromszor láttam a moziban, aztán a második részt is nagyon vártam, de csalódnom kellett. A driftelős harmadik rész már nem volt rossz, igaz, a sztorija ennek is gyengécske volt, látványban viszont nagyot ütött. Nos, lesz negyedik rész is, mégpedig újra Paul Walkerrel és Vin Diesellel, a sztárpárossal. Vin már 41 éves, de még mindig jól mutat a vásznon. Az alkotók visszatértek az eredeti kaptafához, tehát lesz bűnszervezetbe való beépülés, kamion eltérítés, autólopás és száguldás ezerrel. Az izgalmas negyedik részben visszatér a szexis Michelle Rodriguez és Jordana Brewster is, no és új verdák is megjelennek a filmben: láthatunk majd Subaru WRX STI-t, Chevrolet Nova SS-t, néhány Nissan Skyline-t, valamint egy Buick Grand Nationalt. A Halálos Iramban negyedik része jövő nyáron ér el a mozikba, addig is, íme a trailer.