/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nagyon gyors kört ment a Ferrari 488 Pista a Zöld Pokolban – videó

2019. október 17. 18:45   |   Autoblog
címkék:  

Mint ismeretes, a Ferrari hivatalosan nem vesz részt a Nürburgringen évek óta zajló kakaskodásban, melynek célja, hogy kiderüljön ki gyártja a világ leggyorsabb szupersportautóit. A legtöbb bejegyzett ferraris köridőt a Sport Auto magazin legendás tesztpilótájának, Christian Gebhardtnak köszönhetjük, aki ezúttal egy 488 Pistával autózott hatalmasat.

A Ferrari 488 Pista, ahogy a neve is jelzi, versenypályára termett modell. 3,9 literes ikerturbós, 720 lóerős V8-as motor hajtja, hétgangos duplakuplungos váltó van benne, amely verseny üzemmódban 30 milliszekundumos váltásokra képes, ezenkívül 91 kilogrammal könnyebb a 488 GTB-nél és 20 százalékkal nagyobb leszorítóerőt termel.

Christian Gebhardt pontosan 7 perc alatt terelte végig a teljesen szériakivitelű Ferrarit a 20,6 kilométeres Nordschleife szakaszon, ami egészen lenyűgöző eredmény. A kereken 7 perces köridő azt jelenti, hogy a 488 Pista megverte a Dodge Viper ACR-t, a Mercedes-AMG GT R Pro-t, a Porsche 911 GT3 RS-t és a Nissan GT-R Nismót is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/