/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nyolc percig szenved a párhuzamos parkolással – videó

2018. július 20. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Évről évre bukkannak fel az interneten parkolással kapcsolatos videók, melyeken az alanyok hosszú percekig küszködnek egy általunk egyszerűnek vélt helyzetben. Íme, egy újabb szerencsétlen autós, akinek segítőtársa is akadt, mégis 8 percbe telt párhuzamosan parkolnia.

Siralmas, nincs rá más szó. Szerencsétlen Honda Civic vajon mit kap még gazdájától, amikor nem látják a kamerák? Bár az is jó kérdés, hogyan – és mikor – szerzett jogosítványt a hölgy és a szenvedéseit megunó úr, aki nem csak folytatja a megkezdett ösvényt, de még kárt is tesz a jobb első felniben, miközben egy végtelenül egyszerű párhuzamos parkolási műveletet igyekszik véghez vinni egy akkora helyen, ahol egy platós IFA is vígan megállna elsőre.

A forgalmi vizsgán Angliában is kell parkolási feladatot teljesíteni, de a látottak alapján nehéz elképzelni, hogy a két artistának akármikor is sikerült, ezt ugyanis egyetlen jóérzésű vizsgabiztos / oktató nem bírná egy percnél tovább – itt pedig kapunk rögtön nyolcszor annyit belőle. Csak remélni tudjuk, hogy senki nem ismer magára a látottak után, ha viszont igen, előbb gyakoroljon egy eldugott helyen egy hozzáértővel úgy, hogy nem tehet kárt másban, csak saját tulajdonában, mielőtt véletlenül felkerül a legnagyobb videómegosztóra…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/