/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Oktatófilmet adott ki a BMW az irányjelző használatához – videó

2022. július 01. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

„Ha feleslegesnek érzed magad, gondolj arra, aki az irányjelzőket szereli a BMW-kbe” – tartja a vicces népi mondás. Talán erős, de szinte biztos, hogy a drágább autók vezetői kevesebbet indexelnek. A BMW több módon is promózza ennek (helyes) használatát.

Az amerikai BMW (BMW USA) nemrég a Twitteren tett közzé egy bejegyzést, melyben egyszerűen csak annyit írt: Használd az irányjelződ (Use your blinkers). A poénos megjegyzés persze enyhe nevelési célzattal készült, ugyanis sok prémium autó sofőrje nem használja (megfelelően) az indexet.

A bejegyzést sok válasz is követte, többek között „Váó, a BMW-knek van beépített irányjelzője? Nem egy extra?” vagy „Nekünk nem kell ilyet használnunk, hisz BMW-t vezetünk”, de lehetne még sorolni.

Akinek pedig problémája akad a kötelező tartozék működtetésével, az alábbi videó, melyet szintén a bajor márka készített, a segítségére lehet – habár angol nyelvű, annyit segítűnk, hogy a kormánytól balra levő bajuszkapcsoló fel vagy lefelé történő mozgatásával lehet működésre bírni a narancssárga oldallámpákat, melyek a körülöttünk levők tájékoztatását segítik elő várható haladási irányunkkal kapcsolatban…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/