/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Összetörték a leggyorsabb Mazda RX-7-est – videó

2017. július 10. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Alighogy elérte a legnagyobb, Wankel-motorhoz köthető célsebességet, a hazafelé vezető úton Rob Dahm gondba keveredett a friss esővel és autóján szolgálatot teljesítő slick gumikkal, melynek egy 540 fokos pörgés és néhány horzsolás lett a vége.

Épp pár napja írtunk Rob Dahm háromkamrás RX-7-eséről, amely fél mérföldön 285 km/órás tempóra gyorsult, most sajnos a hazafelé vezető úton történt incidensről kell beszámolnunk.

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy csak minimálisan sérült meg az autó, amikor az autópályán frissen lehullott esővel nem bírtak el az új versenyabroncsok, és egy megpörgést követően a szalagkorlát adott egy csókot a japán sportkocsi elejének, de rosszabbul is járhatott volna.

Épp ezért rakta fel a videót, hogy akik sebezhetetlennek érzik magukat, azok is elgondolkodjanak az időjárásnak megfelelő tempó valamint alkatrészek választásán

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/