/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Pont az autós melletti fába csap a villám – videó

2019. május 24. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Talán a lottó főnyereményt is nagyobb esélyünk van hazavinni, minthogy egy olyan úton haladjunk, amely mellett álló fába villám csap, aminek következtében ráadásul ránk esik a növényzet. Egy amerikai autós azonban menet közben járt pórul.

Van, aki szimplán esőben is utál vezetni, mások csak az esti esőt, míg szinte mindenki a viharban való tájékozódást nem szívleli. Így vagy úgy, de a közlekedés nem állhat meg. Az viszont szinte hihetetlen, hogy Amerikában annak az esélye, hogy egy villámcsapás áldozataivá válunk – bármilyen közvetlen vagy közvetett helyzetet ideértve – 1 a 700 ezerhez.

Ebbe az alábbi incidens is beletartozik, amit az Oregon államban található Eugene városának River Road útján, múlt szombaton rögzített egy autós fedélzeti kamerája, amikor esős-viharos körülmények között haladni próbált célja felé, a kocsiban ülő menyasszonyával, majd becsapott a mellettük álló fába egy villám.

A többit már a felvételen is láthatjuk, a lényeg azonban, hogy senkinek sem esett baja. Még szerencse, hogy nem egy motoron ült vagy egy vászontetős kabrióval járt arra. Alapvetően persze eleve biztonságosabbnak számít egy autóban ülve várni a vihar tovább haladását, mint gyalogosként bemenekülni bármi alá, de az ördög nem alszik…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

jako
2019-05-24 - 09:43

legalább most már lecseréli a vacak ablaktörlőit!


*/