Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Rázuhant az autóra a felső tábla – videó

2019. január 12. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Mennyi az esélye annak, hogy egy hatalmas tábla épp akkor esik le a fejünk felett az autópályán, amikor arra haladunk? Nos, valamennyi százalék kell, hogy legyen, ugyanis legutóbb ez történt Ausztráliában. Még felvétel is készült a hihetetlen eseményről.

Ez tipikusan az a fajta baleset, amelyre nem lehet felkészülni. Még szerencse, hogy nem egy kabrióban ült az az 53 éves hölgy, akinek Hyundai terepjárójára egy hatalmas tábla zuhant az autópályán, Melbourne mellett.

A hihetetlen balesetről videó is készült, ugyanis épp egy fedélzeti kamerás autó követte az SUV-t, amikor beütött a krach. Ahogy az a felvételen látható, a hirtelen leeső nehéz fémdarab komoly károkat okozott az autóban, de szerencsére az egyedül utazó nő csak nyakfájdalomra panaszkodott a kiérkező szerveknek.

Azt egyelőre vizsgálják, hogy miért eshetett le a hatalmas tábla az állványról, ugyanis a szél nem volt számottevő aznap, a korábbi vizsgálatok pedig mindent rendben találtak. Az már csak puszta mázli, hogy a Hyundai terepjárón kívül másban nem okozott kárt az elem és az utána keletkező kavalkád sem.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Videók

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!