/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Sebastian Vettel meghajtja a Ferrari FXX K-t – videó

2015. február 15. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A háromszoros világbajnok megünnepelvén az olasz istállóhoz való csatlakozását, kölcsönkapta a gyár eddigi legerősebb szörnyszülöttjét, hogy egy kicsit odapörköljön neki hazai pályán, Fioranóban.

Sok dolog miatt irigyelhetjük az F1-es pilótákat – például dollármilliókat keresnek, mindig trendin öltözhetnek, na és persze a legtöbbjük olyan autót vesz, amilyet csak akar.

Ám néha maga a gyár ad örökbe, esetenként persze csak kölcsönbe olyan darabokat, amelyek megtestesítik a limitált kiadás fogalmát. Ilyen a Ferrari FXX K névre keresztelt hibrid szuperautója, mely a LaFerrariból nőtte ki magát.

A testvérénél 90 kilogrammal könnyebb, viszont 1050 lóerőt (772 kW) és 900 Nm-es forgatónyomatékot produkáló csodát a csapat újdonsült pilótája, Sebastian Vettel kaparinthatta kezei közé a fioranói tesztpályán, hogy ezáltal is közelebb kerüljön a csapathoz és magához a híres márkához.

A háromszoros világbajnok a menet után csak ennyivel tudta szóban kifejezni a tapasztalt élményeket: „Mamma mia! Ez úgy megy, akár a rakéta!”

A legerősebb, darabonként 2,5 millió eurót kóstáló ágaskodó paripáról itt írtunk korábban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/