/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Travis Pastrana három elképesztő, motoros ugratása – videó

2018. július 12. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az Amerikában legendássá vált Evel Knievel előtt tisztelegve állt össze a motorversenyző és a Histoty Channel, hogy elődje három hírhedt ugratását egy show-ba építve bemutassa a nagyérdeműnek. Így több tucat autót, buszt és egy szökőkutat is átugratott.

Evel Knievel kaszkadőr neve az egyik legnagyobb a tengerentúlon, a fenegyerek ugyanis folyton dacolt a fizika törvényeivel közönsége legnagyobb örömére.

Egyik leghíresebb mutatványa az 1967-es Las Vegas-i Caesar’s Palace előtti szökőkútugratás volt, melynek során majdnem meghalt, az érkezéskor ugyanis – körülbelül 140 km/órás tempó mellett – elesett a motorkerékpárral, így többtíz méteren át csapódva csúszott az aszfalton. Bár egy hónapig kómában volt, sikerült felépülnie.

Travis Pastrana a mutatványt sikeresen adta elő, amit követett 52 összezúzott autó átugratása. Ezt Knievel 50 kocsival hajtotta végre a Los Angeles Memorial Coliseum stadionjában 1973-ban.

Végül 16 egymás mellé rakott busz következett, melyet elődje 1975-ben 14 példánnyal hajtott végre. Pastrana mindet sikerrel vette, amit közönsége őrjöngő tapsviharral és sikoltozással honorált.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/