/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Valójában erre is képesek a Lexusok – videó

2015. augusztus 15. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ha épp nem a légdeszkázással, akkor is biztosan valami szokatlannal hívja fel magára a Lexus az emberek figyelmét. Például azzal, hogy jól összefestékez egy RC 350 F-et, vagy baseball labdákat lő ki egy IS F-fel. Természetesen mindkettőt szigorúan lassítva a látványért.

Mióta jó minőségű képeket lehet magas képkockaszám mellett felvenni, mindig nyerő reklámfogás olyat megmutatni ilyen módon, amit az emberi szem akár fel sem fogna.

Például egy különböző színű festékekkel megtöltött úton, vagy baseball labdákat kilőni az égbe emelt, de magas fordulaton járatott hátsó kerekek segítségével. De a terv beválik, mert szimplán nem érjük be egyetlen megtekintéssel, jobban látni akarjuk, mi zajlik ott lassítva.

Persze az összkerekes RC 350 F koszolta be magát, bizonyítva, hogy még ilyen körülmények között is jól irányítható marad, míg a hátsó kerekeire támaszkodó IS F-ben annyi erő tombol, hogy még egy tükör sem jelenthet akadályt a kerekek alatt átgördülő kemény labdáknak.

Bár a látvány mindkét esetben magáért beszél, nehéz elképzelni milyen reklámértékkel bírhatnak valójában a bemutatott rövidfilmek.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Attila
2015-08-15 - 17:42

eddig kétségeim voltak, de ezek a videók meggyőztek, most már biztosan veszek lexust!
aki tud autót építeni az miért nem tud reklámot csinálni?
Szánalmas!!!!!!!!


*/