/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
corolla, is f, lexus, restomod, toyota

két test egy lélek

Nyolchengeres Toyota Corolla 76 millióért

időpont:2019. december 10. 18:30

szerző:Autoblog

címkék:

Elkészült az eddigi talán legstílusosabb restomod: egy veterán Toyota Corolla testébe egy Lexus IS F szívét ültették be. A legszebb, hogy mindkettőt ugyanaz a cég gyártotta – negyvenegy év különbséggel. Történetünk nem rövid, viszont annál különlegesebb.

is f, rc 350 f, sportkocsi, új lexus, videó

Lassítva láthatjuk

Valójában erre is képesek a Lexusok – videó

időpont:2015. augusztus 15. 16:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Ha épp nem a légdeszkázással, akkor is biztosan valami szokatlannal hívja fel magára a Lexus az emberek figyelmét. Például azzal, hogy jól összefestékez egy RC 350 F-et, vagy baseball labdákat lő ki egy IS F-fel. Természetesen mindkettőt szigorúan lassítva a látványért.

essen, is f, lexus, tmg sports 650, toyota

sportosztály

Megmutatták a legkeményebb Lexust

időpont:2012. november 28. 14:55

szerző:DG

címkék:

A Toyota Motorsport GmbH (TMG) által felkészített Lexus 460 még a Mercedes-Benz S 65 AMG-t is lepipálja. Ötliteres, duplaturbós V8-as motorja 650 lóerőt mozgósít, így a kocsi 3,9 másodperc alatt gyorsul fel százra és eléri a 320 km/órás végsebességet.

is f, lexus

A FUJI GYERMEKE

Menetpróba: Lexus IS F

időpont:2008. május 14. 18:31

szerző:DG

címkék:

A tököli repülőtéren kipróbáltuk a 423 lóerős Lexus IS F-et, az Audi RS4, a BMW M3 és a Mercedes C63 AMG közvetlen konkurensét. A japánok középkategóriás szuper-limuzinja minden területen maximálisan teljesít: elképesztően gyors, gokart módjára kanyarodik, brutálisan fékez és nagyon jó a hangja. A hátsókerék-hajtású, középkategóriás autóba a Lexus minden műszaki tudását belesűrítette, az ötliteres motorról és a nyolcfokozatú váltóról külön tanulmányt lehetne írni. Az IS F alapfelszereltsége a napfénytetőn és a metálfényezésen kívül mindent magában foglal, hazai alapára 21 050 000 forint.