/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Versenyautót küldött New York utcáira a Porsche – videó

2018. május 06. 17:51   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Le Mans győztes Porsche 919 Hybrid jelent meg az egyik nap New Yorkban, és keltett nem kis feltűnést az emberek között. Hogy miért? Mert bár visszavonult egy időre a hosszútávú versenyzéstől, a modell sikerét szeretné megünnepelni a gyártó.

A Porsche a Nagy Almába is elvitte aktuális büszkeségét, a 919 Hybrid versenyautót, amely egy Le Mansi győzelemmel hálálta meg a beleölt munkát.

A New York utcáin végig guruló LMP1-H kategóriás járgány kellemes meglepetést okozott a bámészkodóknak, akik alig hittek a szemüknek. A gyártó egyébként Mark Webber segítségével már előadott egy hasonló mutatványt 2016 szeptemberében, amikor London városát vették be egy másik ilyen példánnyal.

A 919-es Földkörüli túráját egészen októberig folytatják a stuttgartiak különböző városokban és versenypályákon, hogy utóbbiak minél nagyobb hányadát sikerüljön pályacsúccsal bevenni. Legközelebb a Spa-Francorchampson már bizonyított 919 Evo fogja magáévá tenni a Nürburgring Nordschleife 21 kilométeres aszfaltcsíkját talán egy körrekord reményében, majd júniusban egy másik európai versenypályán láthatjuk, ami után Ázsia következik, de megjelenik később a Goodwoodi Sebességfesztiválon is július közepén, ahonnan ismét Spába viszik. A sort Amerika zárja egy Brands Hatch (szeptember) és egy Laguna Seca (október) látogatással.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/