Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Videó: Stílusosan kínoz Ferrarit

2014. január 12. 12:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A többek között Ferrari Enzo és F50, valamint Jaguar XJ220, Rolls-Royce Phantom és egyéb drága négykerekűek gyilkolásáról híressé vált illető most egy igazi klasszikust vett szárnyai alá – na persze megint nem olyan értelemben.

Vannak emberek, akik nem tudnak mit kezdeni vagyonukkal. Nos, a Tax The Rich néven híressé vált Youtube-felhasználóra ez aligha igaz.

Legújabb videójában nem mást, mint egy igen ritka Ferrari 288 GTO-t nyúz saját kis birtokán, ahol a terepviszonyok nem épp egy ilyen lapos és régi sportkocsinak fekszenek. Hogy tudjuk, mekkora kincs egy ilyen automobilt birtokolni, a 2855 köbcentis duplaturbós V8-assal szerelt középmotoros 1984 és 85 között gyártott 288 GTO-ból mindössze 271 darab készült a világon. 400 lóerejével és 496 Nm-es forgatónyomatékával 4,8 másodpercre van szüksége a 100 km/óra eléréséhez álló helyzetből, és meg sem torpan egészen a 305 km/órás végsebességig.

Bár alapvetően elítéljük a felesleges autógyilkolást, az ilyen látványos alkotásra – amit Richard Wagner – A walkűrök lovaglása című operája egészít ki – nem rázhatjuk csakúgy fejünket.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Videók

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!