/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Videó: Ferrari a Ducati ellen

2010. november 30. 22:55   |   Autoblog
címkék:  

Két fantasztikus olasz gép csatáját örökítette meg a Motor Trend csapata. A Ferrari 458 Italia a világ egyik legjobb sportkocsija, míg a Ducati 1198S-ről ugyanez elmondható a kétkerekűek között. Mindketten a sebességre születtek, de vajon melyik a gyorsabb? A megmérettetés kétfordulós volt, az első egy negyed mérföldes gyorsulási verseny, míg a második egy versenykör volt a Los Angeles melletti Streets of Willow versenypályán.

A végeredmény? A Ferrari elképesztő sportkocsi, ám nem bír a verhetetlen súly/lóerő arányú Ducatival. A 458 Italia 570 lóerős, tömege 1380 kilogramm, míg a Ducati esetében 170 lóerő aránylik 198 kilogrammos önsúlyhoz. A Ducati mindkét versenyszámban győz. 2,7 másodperc alatt gyorsul fel 96 km/órára, és kereken 10 másodperc alatt száguld végig a negyed mérföldes távon. A 458 Italia 3 másodperc alatt teszi ugyanezt és 11,1 másodperc alatt söpör végig a 402 méteren. Én arra számítottam, hogy majd a kanyargós, 1,8 mérföld hosszú versenpályán a Ferrari lesz a jobb, de tévednem kellett, a Ducati itt is elverte az olasz telivért. Az autó 1:22,3-at, míg a motor 1:19,3-es időt ment. A Ferrarival Justin Bell egyébként a tesztelt szériagyártású modellek között a legjobb időt érte el.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/