/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

BB1, a Peugeot smartja

2009. szeptember 23. 16:59   |   Autoblog
címkék:  

Egyre nő a városi forgalom. Mindenki szeretne időt megtakarítani, a környezet védelme viszont fontosabb, mint bármikor korábban volt. A tervezők pedig újabb és újabb nagyszerűbb ötleteket eszelnek ki, a holnap megoldásait keresve. Mindezek jegyében fejlesztette ki a Peugeot a BB1 miniautót, amely még a Toyota iQ-nál is rövidebb. A 2,5 méter hosszú apróság igazi szenzációként négyszemélyes és természetesen elektromos meghajtású. Igencsak mozgékony, fordulóköre 3,5 méter (!), villanymotorjait pedig a hátsó kerekekbe építették. A Peugeot még nem árulta el, pontosan mik a szándékai a zseniális városi minivel.

Galéria megtekintése Galéria megtekintése

A BB1 élvonalbeli technikát képviselő napelemei flexibilisek, ezért domború felületen is használhatók, mint a BB1 dupla buborék teteje, és megfogják a beeső fényenergia 16 százalékát. Ez sokkal jobb, mint az eddigi rendszerek teljesítménye. Ezek látják el a jármű néhány elektromos berendezését is.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/