/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Téli kalandokhoz épített elektromos furgont a Nissan

2021. február 09. 19:25   |   Autoblog
címkék:  

A Nissan egy innovatív, teljesen elektromos furgont épített, amely a fenntartható kalandozást részesíti előnyben. Az izgalmat és a környezeti hatásokat szem előtt tartva tervezett e-NV200 Winter Camper ötvözi az elektromos vezetés izgalmát a szabadságérzettel.

Az egyedi Nissan Camper olyan kiegészítőket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az önellátást. A fedélzeti 220 V-os tápegység könnyen feltölthető a tetőre szerelt napelemek segítségével, míg a beépített kiskonyha, a hűtőszekrény, az összecsukható ágyak és a szigetelt üvegek kényelmessé varázsolják az utazást. A teljes átalakítást egy spanyol cég végezte, hozzájuk kell fordulni, ha valaki szeretne egy hasonló lakóautót.

Az e-NV200 Winter Campert mindenekelőtt terepabroncsokkal szerelték fel, hogy durvább terepen is magabiztosan tudjon mozogni, és a hasmagasságát is megnövelték. Emellett nagy fényerejű szpotlámpákat szereltek az elejére. A Nissan eredeti tartozékok közé tartozó első és hátsó sárvédők, az ajtó védőburkolatok, az oldalsó rudak és a gumiszőnyegek tökéletesen kiegészítik a offroados arzenált.

Csak úgy, mint az e-NV200 Evalia, az e-NV200 Winter Camper is kihasználja a Nissan intelligens és elektromos hajtáslánc-technológiáját. A villanymotor azonnali nyomatékot és gyorsulást, valamint energiatakarékos technológiákat kínál – mint például a B-mód és az ECO-mód.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/