/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Új alapmodell és sportverzió is érkezik a Mercedes-Benz EQC-ből

2021. február 17. 19:05   |   Autoblog
címkék:  

A Mercedes kibővíti elektromos SUV modelljének kínálatát: az EQC 400 4MATIC új alapmodell mellett immár elérhető az AMG Line kivitel is. Már mindkét újdonság rendelhető, az első példányok pedig májusban érkeznek meg a kereskedésekbe.

Der neue Mercedes-Benz EQC: Der Mercedes-Benz unter den ElektrofahrzeugenThe new Mercedes-Benz EQC: The Mercedes-Benz among electric vehicles

Az EQC 400 4MATIC AMG Line izgalmas megjelenésének meghatározó eleme a kétlamellás AMG-specifikus hűtőrács, amely hangsúlyosabb légbeömlőkkel és funkcionális légterelőkkel egészíti ki az összképet. Az aerodinamikailag optimalizált 19 colos, 5-küllős AMG könnyűfém keréktárcsák különleges szürke fényezésükkel fokozzák a látványt, miközben az AMG-specifikus, szélesebb hátsó lökhárító még magabiztosabb kiállást kölcsönöz a modellnek.

Der neue Mercedes-Benz EQC - der erste Mercedes-Benz der Produkt- und Technologiemarke EQThe new Mercedes-Benz EQC - the first Mercedes-Benz under the product and technology brand EQ

Az AMG Line kivitelű modell belső terében puha nappabőrrel borított, alul egyenes karimájú kormánykerék köszönti a vezetőt, amelyhez műbőr / mikroszálas borítású sportülések kínálnak tökéletes oldaltartást. Az affalterbachi sportrészleg három betűjét viselik a különleges lábszőnyegek is, és a pedálok is könnyűfém kialakítást kaptak.

Der Mercedes-Benz EQC: Elektrische IntelligenzThe Mercedes-Benz EQC: Electric Intelligence

Az EQC 400 4MATIC AMG Line gazdag alapfelszereltségében megtalálható többek között az easy-pack csomagtér roló, a belső világítás csomag, az üléskomfort csomag, a tükör csomag, a tolatókamera, a hangulatvilágítás és a különböző távoli eléréssel biztosított-, illetve töltéshez kapcsolódó szolgáltatások.

Der Mercedes-Benz EQC: Elektrische IntelligenzThe Mercedes-Benz EQC: Electric Intelligence

2021 januárjától az EQC különösen hatékonyan tölthető váltóárammal: a 11 kW-os fedélzeti töltő rengeteg nyilvános töltőponton és megfelelő kiépítés esetén otthon is minden eddiginél gyorsabb töltést biztosít. A 80 kWh-s akkumulátor 10 százalékról 7 és fél óra alatt teljesen feltölthető – három órával gyorsabban, mint korábban. Természetesen az egyenáramú DC töltéssel mindez még gyorsabb is lehet: például az Ionity töltőállomásokon csupán 40 perc a teljes töltés.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/