/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

A nap képe: 231 km/órával fotózták le ezt a pickupot

2016. december 12. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A megengedett sebesség több mint kétszeresével kapták le az ausztrál rendőrök egy Holden Commodore pickup 21 éves vezetőjét. A durva kihágásért bíróság előtt kell felelnie. Még az alkoholszondát is megfújatták vele…

Olykor-olykor nehéz betartani a közlekedési táblák által engedélyezett legnagyobb sebességet, hisz vannak szakaszok, ahol a látási- és útviszonyok engednének többet annál, mint amit egy fránya fémdarabra írtak. Azonban Németország autópályahálózatának egyes szakaszain (valamint egy-két kevesebb törvénnyel működő országon) kívül sehol a világon nem szabad közúton olyan tempóval haladni, mint amit egy ausztrál 21 éves engedett meg magának.

A fiatal a Hume autópályán haladt 231 km/órával (144 mérföld/óra), amikor egy traffipaxba futott egy 110-es (68 mérföld óránként) korlátozott szakaszon. A srácot azonnal félreállították és kérdőre vonták tettéért, miközben alkoholszondát is fújattak vele – ez azonban negatív lett. Ettől függetlenül nem fog jól indulni az újév számára, hisz kihágásáért bíróság előtt kell felelnie, míg autóját is elvontatták és határozatlan időre elkobozták.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

szelbatyo
2016-12-18 - 01:53

A képen látható jármű NEM vontatja a másikat…


*/