/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
drift, holden, izomautó, pov video, rendőrség

Az élet bosszúja

A rendőrök díjazzák az instant kaszkadőrt – videó

időpont:2019. március 09. 16:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Csak táncba vitte izomautóját az ausztrál tulaj, aki egy kereszteződésben kezdett gumit füstölni fényes nappal. A karma azonban kegyetlen dolog, így a show-t hamar lelőtte a rendőrség.

a nap képe, ausztrália, autópálya, holden, sebességtúllépés, szabálysértés

Hihetetlen tempóban

A nap képe: 231 km/órával fotózták le ezt a pickupot

időpont:2016. december 12. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A megengedett sebesség több mint kétszeresével kapták le az ausztrál rendőrök egy Holden Commodore pickup 21 éves vezetőjét. A durva kihágásért bíróság előtt kell felelnie. Még az alkoholszondát is megfújatták vele…

a nap képe, ausztrália, holden, hsv, maloo, ute

maloo

A nap képe: a legdurvább kisteherautó

időpont:2014. szeptember 16. 07:00

szerző:Autoblog

címkék:

Ausztráliában rendkívül kedveltek a kisteherautók, azaz a ute-ok, amelyeket nem ritkán nyolchengeres motor hajt. Sőt, a brutális V8-as erőforrásokkal szerelt kisteherautókat egyre nagyobb kultusz övezi. A legerősebbet a HSV gyártja, melynek motorja 585 lóerőt mozgósít.

commodore, gm, holden, hsv, mad max

commodore

Ezzel járna ma Mad Max

időpont:2014. szeptember 11. 19:40

szerző:Autoblog

címkék:

Az ausztrál Walkinshaw Performance készített egy igazán elvetemült példányt a legfrissebb Holden Commodore limuzinból, amelyet el tudnánk képzelni az új Mad Max filmben, mint üldöző járművet. A gép 748 lóerőt és 980 Nm nyomatékot présel ki magából.

drift, holden, körforgalom, videó

Csak egy kis móka

Kiakasztja a szabályoskodót a körforgalomban driftelő – videó

időpont:2014. augusztus 03. 12:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Vannak napok, amikor az embert minden idegesíti. Épp ilyen hangulatban volt az a sofőr is, akit azon mérgelődött, hogy vidámabb autós társa egy kicsit könnyedebben kanyarodott a körfogalomban.

a nap képe, folden, ford, holden

FOLDEN

A nap képe: a Ford-Holden hibrid

időpont:2010. május 05. 16:47

szerző:Autoblog

címkék:

Melyik a jobb? A Ford vagy a Holden? Az új-zélandi The Rock FM Drive műsorának házigazdái egyszer s mindenkorra eldöntötték a kérdést: egy 70-es években gyártott Holden HQ szedán és egy 1969-es Ford Mustang összeépítésével létrehozták a Foldent.

gm, holden

CSÚCS OPTIKA

Sokkoló Holden kupé a 60. szülinapra

időpont:2008. február 29. 16:34

szerző:Autoblog

címkék:

A most zajló Melbourne-i Autószalonon a GM ausztrál márkája, a Holden egy B-oszlop nélküli agresszív kétajtós kupéval villantott, melyet nekünk is muszáj volt megmutatnunk. A 21 colos kerekeken és félslick gumikon álló, vagyis inkább fekvő Coupe 60 egyik érdekessége a 6 literes V8-as Corvette-motor, etanolos működésre alakítva. A versenyautós elemeket felvonultató, lenyűgöző kupé-tanulmány a Holden 60. születésnapi ajándéka a márka rajongóinak.