/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A Ferrari F12 Tour de France kiadása

2015. október 31. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Valakinek sikerült lencsevégre kapnia a Ferrari F12 Berlinetta tdf kiadását, melyből csupán 799 darab készül, motorterében pedig a 6.3-as szívó V12-es benzines egység felhergelt változata dolgozik.

Szinte teljesen leplezetlenül sikerült lefényképeznie valakinek a Ferrari F12 tdf változatát, amely épp megkezdte utazását első tulajdonosához.

Alig néhány hete tudjuk, hogy csinált egy limitált, durvább szériát a Ferrari az F12 Berlinettából, az első példányok már megkezdték útjukat gazdáikhoz. A mindössze 799 darabos sorozat példányait ugyanaz a 6262 köbcentis V12-es szívómotor hajtja meg, mint a sima változatokat, csakhogy itt a lovak száma 780 (574 kW), ami 124,5 paripát jelent literenként.

Az extra teljesítményhez azonban egyéb finomságok is járnak, például a kormányozható hátsó kerekek, valamint a különleges karosszéria, amely állítólag 100%-kal növeli az aerodinamikai hatásfokot.

Az autó piaci áráról sajnos nincs információnk, de valószínűleg a tulajdonosok egy része pusztán üzleti céllal vásárolja/vásárolta meg a különleges Ferrarit, mivel a feltöltő vagy egyéb segítség nélküli benzinmotorok kora igencsak leáldozóban van. Ez pedig azt jelenti, hogy már pár év múlva is többet érhet az ágaskodó paripa, mint újkorában.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/