/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A kis-Ferrari, amely erősebb a nagyoknál

Az Alpha-N Performance kezelésbe vette a legújabb bébi Ferrarit. Így a 488 GTB teljesítménye 790 lóerőre nőtt, amely érték túltesz a V12-es szívómotorral szerelt Lamborghini Aventador SV és a Ferrari F12tdf modellek erején is.

Mit kell tenni, ha van egy új, izmos sportautónk, de máris többre vágyunk az átlagos „felső tízezer” kiváltságainál? Érdemes felkeresnünk az Alpha-N Performance csapatát, akik szinte bármihez készítenek erősítő csomagot, aminek négy kereke van és elég exkluzív.

Itt van például a Ferrari 488 GTB modellje, amely alig 1-2 hónapja van a piacon, de a tuner már most kiadott egy teljesítménynövelést a duplaturbós olasz sportolóhoz. A motorvezérlő optimalizálásával a 3.9 literes V8-as aggregát gyári 670 lóerejét és 760 Nm-ét sikerült 790 paripára és 860 Newtonméterre feltornázni.

Arról sajnos nem tudni, hogy ez mennyiben javít az amúgy sem gyenge 3 másodperces százas sprintidőn, illetve a 330 km/órás végsebességen, azonban nem árt fejbe vésni, hogy a kis-Ferrari így már erősebb egy Lamborghini Aventador SV-nél vagy épp házon belül a nagytestvér F12tdf-nél is. Mindezt 3000 euróért, azaz közel egymillió forintért kínálják, bár ez esetben magunknak kell elvégezni a csatlakozók átdugdosását a tunertől kapott dobozba.

Akiknek nem jönne be az EVOX névre keresztelt csomag, azok már a Novitec Rosso portáján is kopogtathatnak, ugyanis ők is most készítették el saját elképzelésüket az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő élményautóhoz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/