/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Belül Mercedes, kívül Ferrari

2015. március 22. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A DNA West Coast csapatának sikerült elkészítenie a tökéletes Ferrari California klónt egy Mercedes-Benz SL500-ból kiindulva. Az autó belseje azonban hű maradt gyökereihez, ugyanis ezt nem próbálták meg átszabni.

Próbálkoztak már Lexus SC430-ból és Nissan 350Z-ből is Ferrari Californiát varázsolni, de eddig a legjobban egy 2002-es Mercedes SL500-ból sikerült kihozni az ágaskodó paripát.

Ahogy a képeken látszik, az autóról talán még egy szakértő sem mondaná meg, hogy nem az olasz gyártótól származik, legalábbis ameddig bele nem kukkant a belsejébe, ami viszont továbbra is Mercedesre hajaz – leszámítva a Ferrari logós kormányt és a California feliratot a kesztyűtartón. Ráadásul a német-olasz szekér elektromosan nyitható keményteteje is tökéletesen ellátja a feladatát továbbra is.

Az autót egyébként az eBay-en igyekeznek elárverezni Angliában, amely jelenleg 39 950 fonton (16,7 millió forinton) áll. Ez elég barátinak mondható annak fényében, hogy egy eredeti példányért legkevesebb is 90 ezer fontot (37,7 millió forintot) kérnek a szigetországban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/